Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor indir,download,yükle - Dini Program ve Belgeler - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Dini Program ve Belgeler » Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor
   Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor
  Boyutu : 1.82 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Harun Yahya
  Ekleme Tarihi : 08-05-2004

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Geçen yüzyıl savaşlar, zulümler, toplu katliamlar, ırkçı saldırılarla dolu, soykırımların yaşandığı bir yüzyıldı. Bu belaların sebepleri ise 19. yüzyılda hazırlanmaya başlamıştı. İlkçağlardan beri maddenin mutlak varlık olduğunu iddia eden maddeci düşünce, Darwin`in 19. yüzyılda ortaya attığı evrim teorisiyle güç bulunca, dinsiz ideolojilerde geniş çaplı bir yayılma oldu. Bu ideolojiler bir anda toplumların hayat felsefesi haline geldi.

Materyalist ideolojilerin toplumlarda uygulanmasıyla, zayıfı ezen, devlet kurumuna karşı, aile kavramını hiçe sayan, barış, huzur, kardeşlik tanımayan, sevgi, vefa, saygı gibi manevi değerlerden uzak, sanattan, bilimden zevk almayan nesiller ortaya çıktı. Ahlaki değerleri yok sayan, yalnızca maddeye önem veren bu anlayışın hakim olmasıyla, insanlar adeta ruhsuzlaştırıldı. Allah`ın varlığını ve dini inkar eden bir dünya oluşturmaya çalışan materyalistler, insanlara, hiç kimseye karşı sorumlulukları olmadıkları ve hiç kimsenin hakkını gözetmeden diledikleri gibi yaşayabilecekleri yalanını empoze ettiler.
İşte bu tür gerçekler Batı Dünya`sını Allah`a yani İslam dinine yönlendiriyor. Bu konuya değinen bu e-kitabı indirmelisiniz.

Anahtarlar:Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor indir,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor download,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor indir,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor çek,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor mp3,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor şarkı sözü,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor film indir,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor film,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor açıklama,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor bul,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor video,Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Batı Dünyası Allah`a Yöneliyor
SEÇMECE PROGRAMLAR
20 Soruda Evrim Teorisini
Menzil Temmuz Ağustos Eyl
Why-Islam Tube
Quran Reader for Mobile P
Islam
Biyomimetik Teknoloji Doğ
Kolaylık Dini İslam
İnsan ve Sırları [e-Kita
Karıncalardaki Mucize
Kaza Namazı Çetelesi
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır